fbpx

 

 

 

 

 

Středa 17. června 2020 ≈ Laskavá výživa pro harmonii těla a duše ≈ od 17:30 do 19:30 hod.

Beseda o českých superpotravinách.

Pojďte si dobít baterky s autorkou konceptu laskavé a vědomé výživy a s chutí vykročte do teplejších dní.

Většina z nás si spojuje superpotraviny spíš s matcha, kustovnicí, avokádem a jinými. Ty sice můžou hezky doplnit náš jídelníček, ale neměly by tvořit jeho základ. Zveme vás na netradiční povídání o superpotravinách okořené ochutnávkou dobrot podle receptů ze superpotravin. Z našich, českých, moravských a vůbec středoevropských. Lektorka Ing. Veronika Hanzlíková, potravinářská technoložka a výživově-emoční koučka, vám na něm popovídá o našich lokálních superpotravinách v zajímavých souvislostech. Některé jistě znáte, jiné budou pro vás příjemným překvapením a inspirací do kuchyně i domácí přírodní lékárničky.

Cena 190 Kč předem na účet nebo 250 Kč na místě.
Číslo účtu: 670100-2212851383/6210. Zprava pro příjemce: Živa, příjmení plátce.
Rezervace místa je možná zde v rezervačním systému.

V průběhu besedy se dozvíte:
jaké lokální potraviny mají ty nejlepší účinky na náš organismus
jak se stravovat sezónně
jak se inspirovat nejen v naší české a moravské kotlině
Povídání bude nabité nejen zásadními informacemi o našich potravinách, ale můžete se sami ptát na to, co vás zajímá. Za výhodnější cenu si také můžete přímo od lektorky pořídit její jedinečnou knihu Příběhy českých superpotravin, kde Veronika představuje české superpotraviny z nejrůznějších pohledů, a také recepty a stravu podle ročních období. Knihou se jako nitka prolíná harmonie mezi znalostmi našich předků a znalostmi z různých tradičních medicín světa.

V průběhu povídání vám navíc Veronika krátce nastíní, jak se dostala ze závažného zdravotního stavu, kdy brala desítku nejrůznějších léků a hrozil jí vývod kvůli chronickému zánětu tlustého střeva – ulcerózní kolitidě. Dnes je po více než 15 letech intenzivní léčby bez léků. Z jejich zkušeností a povídání tak načerpáte mnoho praktických informací, zajímavých souvislostí a také úctu k životu a dobrému jídlu. Navíc zjistíte, že k tomu, aby vám bylo dobře, nemusíte jíst jen superzdravě. 🙂

Středa 17. června 2020 ≈ Laskavá výživa pro harmonii těla a duše ≈ od 17:30 do 19:30 hod.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přesunout se na začátek