fbpx

 

 

 

 

 

Pondělí 28. října 2019 ≈ Tanec vůní s Kateřinou Zemčíkovou a Evou Grünbergerovou ≈ od 13:00 do 18:00 hod.

Přijďte oslavit podzim tancem, přijďte se nechat unést vůněmi. Přijďte se propojit se Zdrojem s Vedením, s Životem skrze intuitivní tanec, který nás přenáší do požehnaného času přítomného okamžiku. V tomto čase, v bdělé pozornosti se mohou dít zázraky. Cest je mnoho a tanec je jednou z nich, je to cesta, která je dostupná a přirozená všem kdo mají tělo. Ve spojení s mocnou medicínou rostlin a vůní, dýmu a ohně můžete přijmout dary, které pro nás život má. Tím darem je změna-tím darem je proměna.

Součástí společného podzimního rituálu bude i popíjení posvátného Kakaa

Cena : 650 ,-
Vážíme si svého času stejně tak jako vašeho. Rezervační příspěvek je 300 korun za osobu. Zamluvení místa je úplné po jeho úhradě. Doplatek na místě.
V ceně je zahrnuté i drobné občerstvení a kakao.
Přihlašujte se na email ewicca@volny.cz
Po přihlášení vám pošleme údaje k zaplacení rezervačního příspěvku.
Záloha na tanec je nevratná. V případě, že byste nemohli dorazit, najděte za sebe náhradu.
Pokud máte nějaké dotazy, pište na email nebo volejte
Káťa 723 366 881
Ewa 608 611 093

Kateřina Zemčíková
Jsem žena s rozličným spektrem aktivit. Od tvoření hudby, zpívání a vystupování v rámci hudebního tělesa Živa( FB Živa), přes autorskou tvorbu Příběhových karet, pohádek a příběhů až po to nejústřednější v mém životě- Mateřství. Pořádám také pravidelně obvyklé setkání Tělo v Pohybu (více na fb nebo na www.ziva-ova.cz)
Tanec mně provází už dlouhá léta, skrze různé taneční styly jsem se dostala až k tanci 5 rytmů a Movement Medicine. Jsou to taneční školy, které používají tanec jako prostředek sebepozvání a rozvoje.
Všechny mé zkušenosti mně byly velkou inspirací (od orientu, afra až po flamenco a modernu). Vycházím z předpokladu, že pokud si dovolíme se svobodně hýbat, svobodně tančit, naše tělo může projevit svoji moudrost. Skrze pohyb můžeme dát do pohybu léčebné síly, které léčí naši fyzickou, emoční, duchovní i energetickou schránku.
Při našem setkání se nebudeme učit žádné kroky, budeme prozkoumávat pohyb a svoje možnosti intuitivně, spontánně a hravě pouze tím, že dáme určitým částem svého těla nebo určitým pohybům svoji pozornost. Tanec provázím slovem a výběrem hudby, která vychází z přirozené dynamiky pohybu, živlů, přírody.

Eva Grünbergerová
Zároveň s koncem světa v magickém roce 2012 otevřela v Ostravě malý krámek s vykuřovadly a posvátnými super potravinami, který od té doby vydává svá bohatství a medicíny potřebným a poutníkům na jejich Cestě Životem. Skrze očistu a vykuřování Bylinami zprostředkovává léčivou sílu Dévů, v nich sídlících. Provádí očistu prostor i lidí. Vykládá Mayské Orákulum. Dovede nasměrovat a podpořit v náročných životních situacích. Specializuje se na modlitby za Hojnost, Pokoru a Vděčnost. Pracuje v duchu mayské spirituality, s otevřeným srdcem a v souladu s učením původních kmenů. Více o sortimentu a možnostech léčení na www.ewinybyliny.cz

 

Pondělí 28. října 2019 ≈ Tanec vůní s Kateřinou Zemčíkovou a Evou Grünbergerovou ≈ od 13:00 do 18:00 hod.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přesunout se na začátek