fbpx

 

 

 

 

 

Neděle 21. června 2020 ≈ Čarovonění v Ostravě ≈ od 12:00 do 17:00 hod.

Praktický zážitkový workshop věnovaný vykuřování pro zvláštní příležitosti a přípravě rituálních směsí.

Tentokrát půjde hlavně o „magii“ rostlin skrývající se (nejen) ve vůních… A taky o spojení svátků se sílou bylin v pradávných rituálech. Z původních rituálů se překvapivě mnoho zachovalo až do dnešních dnů. I když to tak nemusí na první pohled vypadat. My společně zkusíme k „magii“ rostlin přičichnout trochu jinak, prakticky.

Svátky – Rituály – Magie – Vykuřování – Duše rostlin

Cena: 1200.-
Platba kurzu předem převodem na účet. Údaje k platbě zašlu po přihlášení. V ceně jsou skripta, materiál a obal na vaši směs, občerstvení a malý dáreček.

S bylinami můžeme „čarovat“ v podstatě kdykoli. Ovšem asi nejsilnější přírodní energie rostlin patří ke třem svátkům – Valpuržině noci (neboli Čarodějnicím), Svatojánské noci (v čase Letního Slunovratu) a oslavě sklizní koncem léta.

– Projdeme si ty „nejmagičtější“ rostliny včetně mandragory.
– Zkusíme, které rostliny a jak promlouvají právě k nám.
– Povíme si něco o rostlinných spojencích a komunikaci mezi zelení. – Dojde i na mé oblíbené legendy a rituály spojené se zelenými obyvateli planety Země…

Spojení se s duší rostliny je podle mne základ práce nejen s vykuřovadly, ale i léčivými bylinkami obecně. Proto zvu na toto setkání, ke společné práci a sdílení.

Tenhle kurz by byl nejlepší někde venku u ohně, my si určitě zapálíme aspoň svíčky… A samozřejmě vonící vykuřovadla! A každý si vytvoříme vlastní vykuřovací směs pro zvláštní příležitost.

Kurz Čaro vonění je součástí cyklu Celým rokem na vlně vonného dýmu.

Pořádá Dobré vůně – aby vám život voněl a ŽIVA Celostní Centrum Zdraví a Vzdělávání

 

 

Neděle 21. června 2020 ≈ Čarovonění v Ostravě ≈ od 12:00 do 17:00 hod.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přesunout se na začátek